Academy
-
Of je nu snel een steak wilt grillen of urenlang een brisket wilt roken: jouw keuze voor het juiste type BBQ bepaalt het verschil tussen “gewoon lekker” en “verbluffend goed”. Maar welke barbecue past dan het beste bij jouw manier van buiten koken? Het...
-
Een goede tomahawk bereiden? Je hebt niet veel nodig. Met de KLAUWE en een prachtige Hawk (ribeye met het bot er nog aan) creëer je een culinaire belevenis die niemand snel vergeet. Met dit recept tover je een sappige, perfect gegrilde tomahawk op tafel...
-
Wat is een Fatty? De Fatty is een gehaktrollade in een jasje van bacon (The Bacon Weave). Het is een machtig en heerlijk gerecht. Het is met ingrediënten naar keuze gevuld gehakt in een jasje van bacon. Die gaar je vervolgens op je KLAUWE. Het eindresultaat...
-
De sukade is in Nederland het meest bekend als het stoofvlees van oma. Uren lang in de pan is hoe de meeste mensen het kennen. Klauwe van de Kok legt je uit hoe je met sukade op je KLAUWE een heerlijk malse "biefstuk" met chutney serveert. Impress Your...
-
De gerookte zalm op de KLAUWE is een aanrader van het eerste uur. De gerookte zalm is gemakkelijk te maken en wanneer je het goed doet is succes verzekerd. Impress Your Friends! Vis op de barbecue is lekker, maar gerookte zalm op de KLAUWE is overweldigend...
-
Een geweldige barbecue waarmee je je familie, vrienden en andere gasten verrast en imponeert? KLAUWE vertelt je de 19 tips to Impress Your Friends...
-
The day after, je hebt een geslaagde barbecue gehad en de volgende ochtend glimlacht ie naar je, het zwarte en vuile barbecuerooster! We helpen je en geven raad, tips & tricks om dit varkentje even te wassen, want dat kan! Lees wat je zoal kunt doen om...
-
Barbecueën doen we bij voorkeur op kolen. Daarmee bedoelen we natuurlijk houtskool! En dan hebben we het niet over de zakjes houtskool zoals die bij de benzinepomp en in elke willekeurige supermarkt liggen. Met houtskool bedoelen we het echte en goede...
-
De zomerbarbecues zijn bekend en vertrouwd. Toch is ook de winterperiode uitermate geschikt voor een goede barbecue. De Winter BBQ geeft iets speciaals! De winterkou hoeft zeker geen spelbreker te zijn, alleen moet je even weten waaraan te denken...
-
Marineren van vlees is lekker, maar het is zo veel werk en marineren moet altijd dag van tevoren. Dat is wat we vaak horen. Welnu; bij KLAUWE zeggen we "vergeet marineren en start met Dry Rub"! We gaan je uitleggen wat het is en hoe je het gebruikt. Dry...
-
Met je KLAUWE kun je fantastisch roken. Voor het fenomeen roken heb je (groffe) rooksnippers of rookhout nodig. Die zijn er in alle soorten en maten. Impress your friends is wat wij willen en daarvoor zijn wij altijd op zoek naar bijzondere en lekker...
-
Het aansteken van je houtskool kun je uiteraard doen met de gebruikelijke lucifers. Bij KLAUWE gebruiken we graag een crème brûlée brander. Dat is wel zo gemakkelijk en snel. Natuurlijk is ook dit een handigheidje en moet je opletten, want het blijft...